Hemma hos Anja

AnjaVi gick till Anja, det var en bit att prommenera, men när vi väl kom fram till hennes fina lägenhet så var det skönt att gå in i värmen.Vi blev guidade in i lägenten och tog av oss jackorna, satte oss vid matbordet och Anja bjöd på kaffe, te och cider.

Sen började jag intervjua henne och jag frågade hur stor hennes lägenhet var, Anja sa att den var en 2a på ca 70 kvadrat.

Anjas favoritföremål är som många andras, sitt kök sin säng och sin tv. Hon började på Grunden Media 2004. Hon hittade hit genom sin stora syster Tova Lidbeck, det var pryo stopp men blev sen godkänt, och hon hälsade på på Jungmansgatan.

Anja är inte nervös när hon skall frammföra sina dikter inför läsgruppen.

Hon gillar olika rätter men äter helst hemlagad mat, hon är emot köpemat. Hon läser sällan böcker, men tittar mycket på tv och film, gillar Dunderklumpen, Vänner Scrubs.

Fika

Anja är inte på facebook så ofta men hon gillar och skriva till sina vänner i Usa och andra vänner. Hennes familj har en hund som Anja bjukar passa då och då, rasen är en Chinese chrested Powderpuff som hetter Millie, Anja älskar Milli och nu har hon tatuerat in hennes namn på armen.

Anja jobbar kvar på Grunden, så länge hon inte skulle få en annan anställning.