Sayam’s Foto utställning på Frölunda Torg

2

Vi var ute ett gäng från Grunden Media och hälsade på Sayam Chortip på hans utställning ute på Frölunda Kulturhus och han visade oss en del foton som han själv har gjort genom att fotografera och skriva historik kring dem , själv kallar Sayam denna sortens utställning för ” En poets resa ” Helt fantastiskt ! Såhär lät det när jag träffade Sayam och intervjuade honom !

Hur länge har du varit poet ? Jag började skriva 2009 och samma år skrev jag min första låttext , men egentligen har jag sysslat med detta sedan jag var 16 år .

Är det här din första utställning ? Varför just utställning ? Jag har ju ställt ut med andra människor , men detta är min första egna utställning . Jag vill visa att jag tycker detta är fint och ge bilderna en chans att prata och beskriva olika saker.

Vad vill du säga med dina bilder till åskådarna ? Jag vill beskriva lugnet , harmonin och inspirationen jag känner genom mitt hemland Tailand .

Vad brukar du fotografera mest ? Jag brukar ta kort på olika motiv och miljöer , typ vardagliga aktiviteter.

Ska du någon gång fotografera kändisar ? Ja. Jag drömmer om att till exempel få jobba som fotograf under deltävlingen av Melodifestivalen i Göteborg med en kollega ….