Grunden Media Podcast är tillbaka – och vi utlovar en spännande intervjuhöst!! Först ut är sångerskan Helena Josefsson, kanske mest känd för sitt mångåriga samarbete med Per Gessle och Roxette, men hon har också jobbat med bl.a. The Ark och Andreas Johnsson. Vi talar bl.a. om kreativitet och musikskapande, samarbetet med maken Martin i bandet ”Sandy Mouche”, odling, Janne Kask och dokumentärfilmen ”Jag är min egen Dolly Parton”! Och – vad pratade de egentligen om när Per Gessle bjöd på daimstrut i Stockholm för 17 år sedan? Helenas finfina soloskiva – ”Beauty Love Anything” hittar du – här!

Intervjuar gör Carl-Magnus Eriksson, Erik Jensen och Jakob Olsson.

Fotograf : Martin Josefsson 

Följ eller dela det här avsnittet
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *