Säg namnet Weise och en och annan tänker nog osökt på julafton! Så här dan före dan är vi därför glada att få räkna ner tillsammans med just en dito – d.v.s. gudabenådade sångaren Andreas! Vi pratar bl.a. om julshowen Digital Christmas, inspirationskällor, vinsten i Stjärnornas stjärna 2019, låtskrivande, Idoltiden – och hur var det egentligen att följa pappa Arne från TV-soffan om jularna?

Och dessutom: idag den 23 december kan du höra Andreas i en streamad konsert från Vega Bryggeri i Göteborg, facebooklänk hittar du här! På spotify hittar du även hans finfina julskivor Christmas Dream och Before Christmas!

Intervjuar gör hustomtarna Carl-Magnus Eriksson och Jakob Olsson

GOD JUL önskar vi på Grunden Media Podcast!

Fotograf: Annika Berglund

Följ eller dela det här avsnittet
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *