Ett välfyllt podcastår har nått sitt slut och vi avrundar stolt med en av landets största och finaste komedienner – teaterdirektören Eva Rydberg!! Tillsammans med Jakob, Henrik och Erik bjuder hon på minnen och anekdoter ur ett långt artistliv, om barndomens dansdrömmar, filmdebuten med Edvard Persson, Bofinken Knut, Owe Thörnqvist, Trolltider, fnitterspel hos Hagge Geigert, om när Francois Bronett matades av sin fru – samt den 50-åriga vänskapen med Ewa Roos som i vår mynnat ut i melodifestivalcomeback! Vid sidan av skratten pratar Eva också om självkritik och utbrändhet – och blygseln som hon delade med sin stora idol – Nils Poppe!

På bilden – Eva i rollen som Sybil i Pang i Bygget – premiär sommaren 2021! Fotograf: Mikael Lindell Bohlin

Intervjuar bland raketerna i studion gör Jakob Olsson, Henrik Ahlström och Erik Jensen. Nu tar vi långledigt, önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR och återkommer en bit in på 2021!Följ eller dela det här avsnittet
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *