Grunden Media Podcast är tillbaka och öppnar 2021 med en av landets absolut finaste textförfattare och artister – Tomas Andersson Wij! Tillsammans med Jakob och Carl-Magnus summerar han en över två decennier lång karriär med tolv egna album och flitigt låtskrivande åt bl.a Bo Kaspers Orkester, Mauro Scocco och Freddie Wadling. Vi pratar också om tiden som musikjournalist, höstens fina skivsläpp ”Högre än händerna når” – samt om egna Podcasten ”Hundåren” – en intervjuserie som bryter radikalt med nutidens trendiga framgångspoddande. Givetvis undrar vi även vad Carola gillade Tomas personliga tolkning av ”Evighet”?

Intervjuar gör Carl-Magnus Eriksson och Jakob Olsson 

Fotograf: Lars Jansson

Följ eller dela det här avsnittet
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *