I avsnitt #165 vevar Carl-Magnus, Henrik och Erik ner cabriolettaket, åker ut i sommarsverige och möter framgångsrika f.d. kartläsaren Tina Thörner, aktuell med biografin ”Livet i 180”. Det blir ett inspirerande samtal om motivation, framåtanda, förebilden Pippi Långstrump och att vara kvinna i den manliga motorsportvärlden. Vi pratar om tiden som aktiv kartläsare och får också en inblick i hennes nuvarande jobb som race director för FIA smart driving challenge. Dessutom – hur varmt blev det i bilen under Paris-Dakar, hur var det att få bilen välsignad av Nelson Mandela – och har hon någon gång utgett sig för att vara den där amerikanska sångerskan…?

Intervjuar gör Carl-Magnus Eriksson, Henrik Ahlström och Erik Jensen

Fotograf: Tina Privat

Följ eller dela det här avsnittet
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *