Grunden Media sommarpoddar sig vidare genom landet, hamnar i Blekinge och möter musikern Per Dunsö – känd för sitt mångåriga samarbete med Ola Ström under 70- och 80-talet. Jakob och Erik ringde upp Per för en nostalgisk vandring längs minnenas allé – från första mötet med Ola för 50 år sedan, samarbetet med Staffan Westerberg – och därefter idel populära barnproduktioner som t.ex. Dörren, Drömplanket, Toffelhjältarna och givetvis – sommarlovsserien Solstollarna! Hur kom ”En väv av legender till”? Gillade ”Mora” att klä ut sig? Hur var det att bli parodierad av Galenskaparna? Och – vad blev följderna när det visade sig att Ulla-Bellas telefonnummer fanns på riktigt?

Intervjuar gör Jakob Olsson och Erik Jensen

Fotograf: Pressbild

Följ eller dela det här avsnittet
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *