Vår lilla sommarturné rör sig slutligen hemåt – och givetvis manifesterar vi hemkomsten på bästa urgöteborgska vis! I Kullavik mötte Jakob, Henrik och Erik upp legendariske skådespelaren Weiron Holmberg, kanske mest känd för sina roller som ”Robban” i Sällskapsresan och ”Biffen” i filmerna om Jönssonligan. Det blir många minnen från tiden på folkteatern i Göteborg, vi pratar om vännerna Roland Jansson och Kent Andersson, politiken, skådespelandets A och O, om vägvalet att välja bort alkoholen – och givetvis summerar vi ett 1980-tal i direktör Wall Enbergs tjänst! Och – hur gick tankarna när Robert Gustafsson dök upp med karaktären ”Weiron i Ottan” på 90-talet?

Intervjuar gör: Jakob Olsson, Henrik Ahlström och Erik Jensen

Nu tar vi sensommarledigt, önskar alla våra lyssnare en fortsatt skön sommar och återkommer i månadsskiftet augusti/september. (Och om man får podabstinens kan man alltid botanisera i vårt arkiv! Glöm heller inte att följa oss på Instagram!)

Följ eller dela det här avsnittet
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *