Hurra!! Hösten är här, Grunden Media Podcast är tillbaka – och vi rivstartar med celebert långfika!! Vid cafébordet haffade vi journalisten Janne Josefsson för ett uppsluppet samtal om nära 45 år i journalistikens tjänst – och det minst lika aktiva pensionärslivet därefter! Vi pratar om kommande bokprojektet, fjolårets självreflekterande TV-serie ”Från Hisingen till Casablanca”, lokalradiotiden ihop med Lasse Brandeby, uppväxten i Biskopsgården – och inte minst – Uppdrag Granskning där Jannes nerver av stål prövats otaliga gånger. Dessutom hyllar vi Lill-Babs och avslöjar varför Sonya Hedenbratt och Weiron Holmberg tackade nej till att göra lokalradio.

Konfronterar Janne, helt utan dold kamera, gör: Maja Wallanger, Carl-Magnus Eriksson och Erik Jensen

Foto: Privat

Följ eller dela det här avsnittet
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *