Grunden Media Podcasts höst är fortfarande i rivstartsläge – och i avsnitt #171 kopplar Carl-Magnus och Erik upp sig mot Frankrike för ett fartfyllt zoomsamtal med legenden Stefan ”Lill-Lövis” Johansson! Mest känd för sin långa och framgångsrika formel 1-karriär, men sedan många år också verksam som konstnär och designer. Det blir otalet minnen och anekdoter, från barndomens Kalle Anka-rally och Go-karts till proffskarriärens toppar och dalar. Vi pratar om den tragiska olyckan som fick Stefan att börja måla – och om konstens viktiga betydelse i vardagen idag. Dessutom – vad hände vid körkortskontrollen i Italien – och hur var det att få årslönen utbetald i en resväska knökfylld med sedlar?

Stefans konst och design hittar du – här: https://stefanjohansson.art/

Intervjuar gör Carl-Magnus Eriksson och Erik Jensen

Fotograf: Hanna Von Matern

Följ eller dela det här avsnittet
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *