I avsnitt #172 vidgar vi vyerna rejält och släpper Carl-Magnus första intervju på engelska! Via zoom från New Jersey träffade vi amerikanske singer-songwritern Brian Mackey för ett samtal kring musiken och låtskrivandet. Vi hyllar singelsläppen Keep The World Alive och Underwater, pratar om Nashville som musikcentrum och diskuterar ABBAs nya skivsläpp. Dessutom pratar vi om kvällen då Bruce Springsteen dök upp på scenen – och känslan när man råkat spilla vin på Robert DeNiros skor. 

Länkar till mer av Brians musik hittar du nedan – rekommenderas varmt!

Intervjuar gör Carl-Magnus Eriksson och Erik Jensen

Fotograf/Photoprapher: Nicole Mago

In english:

In episode # 172, we broaden the views and release Carl-Magnus first interview in English! Via zoom from New Jersey, we met American singer-songwriter Brian Mackey for a conversation about music and songwriting. We pay tribute to the single releases Keep The World Alive and Underwater, talk about Nashville as a music center and discuss ABBA’s new record releases. In addition, we talk about the evening when Bruce Springsteen appeared on stage – and the feeling when you happen to spill wine on Robert DeNiro’s shoes.

Link to Brians music here! Highly recommended!

Följ eller dela det här avsnittet
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *