I avsnitt #173 återvänder vi till Roys Café och möter upp folkkära komikern Annika Andersson, kanske mest känd genom sitt mångåriga samarbete med Stefan och Krister, men också genom sin medverkan i bl.a. Parlamentet, Time Out och SVTs Julkalender Mirakel. Tillsammans med Jakob, Henrik och Erik pratar hon om sin livslånga kärlek till komiken, från barndomens ridåhalande i pappans lokalrevyer, via tre decennier med sommarspel på Vallarnas friluftsteater – och fram till höstens projekt – turné, samt regiarbetet med sönernas krogshow i Falkenberg. Vi pratar också timing, historien bakom hennes egentliga efternamn Korenado – samt om Farbror Eskils gamla väggklocka från pizzerian i Svenljunga!

Intervjuar gör Jakob Olsson, Henrik Ahlström och Erik Jensen

Följ eller dela det här avsnittet
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *