I fyra decennier har han fått otalet generationer av barn och unga att röra på sig, och som band fyller hans Mora Träsk hela femtio år i höst! I avsnitt #175 ringer Jakob och Erik upp den outtröttlige Leif Walter för att prata minnen och hylla hans ovärdeliga insats för folkhälsan genom åren, från lärarårens sånglekspauser under mattelektionerna, via proggtiden, åttiotalets folkparkshysteri och fram till dagens upplaga av bandet. Vidare undrar vi givetvis var Leif hämtar sin energi? Varifrån kom embryot till Tigerjakten? Hänger han fortfarande med Gert-Owe ”Prikken” Smedlund? Och – hur var det att lira mellan Hoola Bandoola band och Arbete & Fritid på Gärdetfesten 1971? Mora Träsks aktuella turnéschema hittar du – här!

Intervjuar gör Jakob Olsson och Erik Jensen

Foto: privat

Följ eller dela det här avsnittet
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *